Να στείλετε μήνυμα
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Mr. Gary Tsui
Φαξ: 86-551-64287663
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
Κύρια αγορά:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία
Επιχειρησιακός τύπος:
Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Εξαγωγέας
Εμπορικά σήματα:
SINCOOL
Αριθ. των υπαλλήλων:
100~150
Ετήσια πωλήσεις:
5000000-6000000
Έτος που καθιερώνεται:
2017
PC εξαγωγής:
80% - 90%
πελάτες που εξυπηρετούνται:
200
Λεπτομέρειες επιχείρησης

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.επικεντρώνεται στην κατασκευή και εξαγωγή του ψυκτικού εξοπλισμού για τα σούπερ μάρκετ.Τα προϊόντα μας καλύπτουν ντουλάπια πολλαπλών καταστρωμάτων, σερβίρουν σε πάγκους, νησιώτικους καταψύκτες, ντουλάπια γυάλινων πορτών, βιτρίνες ζαχαροπλαστικής, βιτρίνες παγωτού και δωμάτιο ψύξης.

 

Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν περάσει τα πρότυπα CE, SEC, GEMS, SABER κ.λπ. Με την εξαιρετική ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και τη σταθερή απόδοση, τα προϊόντα μας είναι καλά αποδεκτά στην κινεζική αγορά και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 20 υπερπόντιες χώρες σε Νοτιοανατολική Ασία, Αυστραλία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αμερική.

 

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν περάσει τα πρότυπα CE, CB, ETL, ROHS, MPES, SASO κ.λπ. Με την εξαιρετική ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και τη σταθερή απόδοση, τα προϊόντα μας είναι καλά αποδεκτά στην κινεζική αγορά και έχουν εξαχθεί σε περισσότερα από 20 υπερπόντιες χώρες στη Νοτιοανατολική Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια και Νότια Αμερική.

 

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Καυχιόμαστε για τους μηχανικούς Έρευνας και Ανάπτυξης, το εργαστήριο μετάλλων, τα εργαστήρια και τους τεχνικούς ποιοτικού ελέγχου.Οι επαγγελματίες τεχνικοί και οι μηχανικοί σέρβις μας είναι γεμάτοι σθένος και ζωντάνια, επαρκή εμπειρία και καινοτομία.Και χρησιμοποιούμε κορυφαίο και προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής και τεχνολογία παραγωγής στον τομέα της βιομηχανίας ψύξης και αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου για να εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα, την υψηλή σταθερότητα και την υψηλή αντοχή των προϊόντων μας.

 

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Υποστηρίζουμε τον οργανικό συνδυασμό και την τέλεια ενοποίηση της τεχνολογικής καινοτομίας και της ανθρωπιστικής ανησυχίας και τηρούμε την επιχειρηματική αρχή της εστίασης στην βασική ζήτηση των πελατών και ειδικευόμαστε στην ευχάριστη ποιότητα των προϊόντων.Παίρνουμε "Η αξιοπιστία και οι υπηρεσίες πελατών είναι πάντα προτεραιότητά μας!"ως κώδικας επιχειρηματικής συμπεριφοράς μας.Πιστεύουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον εξοπλισμό ψύξης για σούπερ μάρκετ και εμπορικές κουζίνες.

 

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 4

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 5

OEM/ODM

Η Co. ΕΠΕ ψύξης Socool Anhui στοχεύει να παρέχει όλες τις ανάγκες ψύξης σας στην υπεραγορά και την εμπορική κουζίνα.

 

Οι υπηρεσίες μας:

 

1. Πρίν τοποθετείτε τη διαταγή, μπορείτε να συσκεφτείτε με μας για τις ανάγκες σας στην υπεραγορά ή την εμπορική κουζίνα. Μπορούμε να παρέχουμε τις πληροφορίες για το σχέδιο σχεδιαγράμματος, τον κατάλογο εξοπλισμού, τις ηλεκτρικά απαιτήσεις και το κ.λπ. Έτσι μπορείτε να έχετε τους οπτικούς και σαφείς όρους των αναγκών σας.

 

2. Μόλις διαταγή που επιβεβαιώνεται, και αρχίσουμε την παραγωγή, θα κρατηθείτε ενημερωμένοι για τη διαδικασία παραγωγής. Και καυχώμαστε τη γρήγορη και έγκαιρη παράδοση της διαταγής με την επιστημονική διαχείριση εργαστηρίων.

 

3. Μόλις τελειώσουν τη διαταγή και ποιότητα των προϊόντων που εγκρίνονται από την πλευρά σας, θα τακτοποιήσουμε την αποστολή θάλασσας.

 

Ποιοτικός έλεγχος

 

1. Όλοι οι εξοπλισμοί ψύξης μας είναι εξοπλισμένοι με τα μαρκαρισμένα μέρη, όπως Embraco, Copeland, το συμπιεστή Bitzer, τη βαλβίδα επέκτασης Danfoss, το Carel και τον ελεγκτή θερμοκρασίας Dixell, μηχανές ανεμιστήρων EBM.

 

2. Η επιστημονική διαχείριση στο εργοστάσιο σιγουρεύεται ότι όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με τις τυποποιημένους διαδικασίες και τους κανόνες.

 

3. Κάθε προϊόν που κατασκευάσαμε θα εξεταστεί αυστηρά στο εργαστήριο πριν από την αποστολή, όπως την απόδοση θερμοκρασίας, την ηλεκτρική ασφάλεια.

 

Υπηρεσίες μεταπώλησης:


1. Παρέχουμε την εξουσιοδότηση 1 έτους για όλα τα προϊόντα μας. Μέσα στην εξουσιοδότηση, θα αντέξουμε οικονομικά το σπασμένο κόστος μερών.


2. Γρήγορη απάντηση σε οποιαδήποτε προβλήματα των προϊόντων μας.


3. Τα ανταλλακτικά σας στέλνονται σε από το γρήγορο αγγελιαφόρο δωρεάν εντός της περιόδου εξουσιοδότησης.

 

4. Μέρη FOC που στέλνονται στην αποστολή.

Ιστορία

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

Το Νοέμβριο του 2012, η ψύξη Socool ήταν οργάνωση. Εκείνη τη στιγμή, εξαγάγαμε κυρίως τα διάφορα εμπορικά ψυγεία για την υπεραγορά.

 

Το 2013, η ετήσια συγκέντρωση εξαγωγής μας ήταν περισσότερο από Δολ ΗΠΑ 1million.

 

Το Μάρτιο του 2014, είναι ένα έτος κύριων σημείων για την ψύξη Socool. Εμείς οργάνωση το εργοστάσιο. Το εργοστάσιο παρήγαγε τις κατεψυγμένους προθήκες και τους ψυκτήρες και τα δοχεία ψύξης επίδειξης για την υπεραγορά.

 

Το Μάιο του 2014, η ψύξη Socool κίνησε το λειτουργούσες γραφείο και την αίθουσα εκθέσεώς της προς μια μεγαλύτερη έξοδο.

 

Το 2014, η εσωτερική και υπερπόντια αγορά και το δύο επεκταμένο πολλή. Η γενική συγκέντρωση του έτους 2014 είναι περισσότερα από 3 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

 

Το 2015, επενδύσαμε τους νέους εξοπλισμούς παραγωγής και αναπτύξαμε τη γραμμή νέων προϊόντων στην υπεραγορά και τις εμπορικές κουζίνες. Και έβγαλε ότι ήταν μια σοφή κίνηση επειδή τα νέα προϊόντα μας ήταν καλά - λαμβανόμενος από τους πελάτες. Και ο ετήσιος κύκλος εργασιών του έτους 2015 αυξήθηκε σε 4 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

 

Το 2016, δώσαμε περισσότερες προσοχές στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων. Νέο εργαστήριο δοκιμής οργάνωσης και επενδύουμε τον περισσότερους χρόνο και χρήματα στην κατάρτιση των εργαζομένων μας στην τυποποιημένη παραγωγή.

 

Το 2016, η ετήσια συγκέντρωσή μας έφθασε σε 5 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

 

Το 2017 Ιούλιος, εμείς οργάνωση ένα χωριστό κέντρο λειτουργίας για να λειτουργήσει τις πωλήσεις στις κινεζικές και υπερπόντιες αγορές με έναν επαγγελματικότερο τρόπο.

 

Σε 2018, συγκέντρωσή μας που επιτυγχάνεται η ετήσια 7 Εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η επιχείρησή μας περιλαμβάνει:

 

Η Co. ψύξης Socool Anhui, ΕΠΕ εργάζεται ως κέντρο λειτουργίας και αίθουσα εκθέσεως για το μάρκετινγκ. Αποτελείται από:

 

Διευθυντής

2 πωλήσεις για την υπερπόντια αγορά

4 πωλήσεις για την κινεζική αγορά

2 τεχνικός για τις υπηρεσίες μεταπώλησης

1 για τα ανθρώπινα δυναμικά

 

Socool Refrigeration Limited εργασίες ως βάση κατασκευής. Αποτελείται από:

 

Γενικός διευθυντής

4 μηχανικοί για την έρευνα και την ανάπτυξη

1 για τα ανθρώπινα δυναμικά

2 πωλήσεις για την τακτοποίηση της παραγωγής διαταγής

70 εργαζόμενοι για την παραγωγή και την αποθήκη εμπορευμάτων

2 QC στο εργαστήριο δοκιμής