Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
Αρχική Σελίδα

ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.

Κίνα ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Ευχαριστίες λάβαμε τα 2 εμπορευματοκιβώτια εγκαίρως που όλα είναι καλά περισσότερο από τι αναμείναμε. Θα σας στείλει όλες τις εικόνες σύντομα.

—— Rukshana

Η θερμοκρασία performaces όλων των γραφείων είναι τέλεια! Τους συμπαθούμε πάρα πολύ!

—— Diego

Είμαι Online Chat Now

ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.

1 2 3 4 5
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : SINCOOL
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Κίνα ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. ψύξης Socool Anhui, ΕΠΕ εστιάζει στην κατασκευή, τη διανομή και την εξαγωγή του εξοπλισμού ψύξης για τις υπεραγορές και τις εμπορικές κουζίνες. Τα προϊόντα μας καλύπτουν την πολυ-γέφυρα που το ανοικτό ψυγείο επίδειξης, εξυπηρετεί πέρα από το μετρητή, το γραφείο πορτών γυαλιού πολυ-γεφυρών, τον ψυκτήρα νησιών, το όρθιο δοχείο ψύξης και τον ψυκτήρα πορτών γυαλιού, τον ψυκτήρα κουζινών ανοξείδωτου ψυγείο και, το αντίθετο ψυγείο και τον ψυκτήρα κουζινών, το ψυγείο και τον ψυκτήρα φυσήματος, και το εισαγώμενο κρύο δωμάτιο.

 

Κίνα ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν περάσει τα πρότυπα του CE, των CB, ETL, ROHS, MPES, SASO και του κ.λπ. Με την άριστη ποιότητα, το μοντέρνο σχέδιο και τη σταθερή απόδοση, τα προϊόντα μας γίνονται αποδεκτά καλά στην κινεζική αγορά και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 20 υπερπόντιες χώρες στη Νοτιοανατολική Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και το Βορρά & τη Νότια Αμερική.

 

Κίνα ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Καυχώμαστε τους μηχανικούς μας έρευνας & ανάπτυξης, το εργαστήριο μετάλλων, τα εργαστήρια και τους τεχνικούς ποιοτικού ελέγχου. Οι επαγγελματικοί τεχνικοί και οι μηχανικοί υπηρεσίας μας είναι πλήρεις με το σθένος και τη ζωτικότητα, την ικανοποιητικές εμπειρία και την καινοτομία. Και χρησιμοποιούμε την οδήγηση και τον προηγμένο εξοπλισμό κατασκευής και την τεχνολογία παραγωγής στον τομέα της βιομηχανίας ψύξης και του ακριβούς ποιοτικού συστήματος ελέγχου να εγγυηθούμε τον υψηλό - ποιότητα, υψηλή σταθερότητα και υψηλή διάρκεια των προϊόντων μας.

 

Κίνα ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Υποστηρίζουμε τον οργανικό συνδυασμό και την τέλεια σταθεροποίηση της καινοτομίας τεχνολογίας και της ανθρωπιστικής ανησυχίας, και εμμένουμε στην επιχειρησιακή αρχή της εστίασης μετά από την απαίτηση πυρήνων των πελατών και ειδικευόμαστε στην ευχάριστη ποιότητα των προϊόντων. Παίρνουμε «την αξιοπιστία και οι εξυπηρετήσεις πελατών είναι πάντα η προτεραιότητά μας!» σαν τον κώδικα επιχειρησιακής συμπεριφοράς μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον εξοπλισμό ψύξης για τις υπεραγορές και τις εμπορικές κουζίνες.

 

Κίνα ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 5

Στοιχεία επικοινωνίας
ANHUI SOCOOL REFRIGERATION CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Gary Tsui

Τηλ.:: 0086-18255182566

Φαξ: 86-551-64287663

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)